Які дороги Україна відремонтує за гроші від Світового банку

2075 0
Третій транш Світового банку в 560 млн доларів, який Україна може отримати в 2016 році, планується використати на будівництво доріг. Про це на брифінгу заявив міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.
фото: pravda.if.ua

фото: pravda.if.ua

«Зі Світовим банком ми завершимо переговори щодо третього траншу на 560 млн дол., які, якщо рада директорів Світового банку узгодить, ми зможемо використовувати в наступному році. Ці гроші будуть використані на відрізок Київ-Харків, відрізок Полтава-Харків ми проведемо в Харків, частина грошей піде на дорогу Миколаїв-Кіровоград-Херсон, і зробимо завдаток на відрізок Львів-Одеса», – сказав міністр.

За його словами, крім Світового банку, Міністерство інфраструктури веде переговори з іншими банками про кредитування на зазначені цілі. «ЄБРР і ЄІБ, враховуючи, що дефолту в Україні не сталося, готові продовжувати спілкуватися з нами про нові дороги», – зазначив Пивоварський.

Джерело: finance.ua.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!