Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік

27922 0
За перші два місяці 2017-го року від перевиконання митних надходжень до спецфонду обласного бюджету надійшло 105 мільйонів гривень. Ці кошти скерують на поточний ремонт автомобільних доріг загального користування Львівщини.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

Про це повідомили на нараді керівництва області, митних та фіскальних служб із суб'єктами зовнішньоекономічної діяльності. Як розповів начальник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор, торік на ремонт доріг використали понад 730 млн грн, що надійшли від митних платежів.

Читайте також: Сніг зійшов – асфальт зійшов. Які дороги «лататимуть» у Львові. Перелік

Цьогоріч очікують значно більшу суму, адже заплановано відремонтувати близько 500 кілометрів автомобільних трас. «Загальна потреба у коштах на 2017-й рік – 4,5 млрд грн. Ми плануємо, що це будуть гроші від митних надходжень, а також із державного бюджету», – зазначив він.

Очільник служби перерахував ділянки трас, які планують відремонтувати цього року:
- «Львів-Радехів-Луцьк» – ділянка від Львова до Кам’янки-Бузької;
- «Львів-Самбір-Ужгород» – відтинок від Львова до Самбора;
- «Коровичі-Рогатин» (повністю відремонтують);
- розпочнуть ремонт дороги Р15 «Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква» (через Великі мости на Червоноград);
- капітальний ремонт мосту на дорозі «Броди-Червоноград»;
- «Східниця-Пісочне» – від Київ-Чоп на Трускавець;
- «Київ-Чоп» – від Стрия до межі із Закарпаттям.

Читайте також: Планування на трієчку. Що заважає Львову ремонтувати вулиці по-європейськи

Голова Львівської ОДА Олег Синютка також додав, що цьогоріч заплановано завершити і дорогу «Львів-Тернопіль», але за рахунок коштів із держбюджету. «Ми хочемо, щоб у найближчий час усі дороги державного значення від Львова були відремонтованими і проїзними», – зазначив керівник області.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!