Які вулиці закриті для проїзду у Львові. Перелік

4740 0
У Львові станом на 1 вересня для проїзду перекриті частково 8 вулиць.

Із 1 вересня транспортний потік у Львові збільшується. Тож Тvoemisto.tv зібрало для вас інформацію, які вулиці перекриті у Львові через ремонтні роботи.

Вулиця Пекарська

У Львові сьогодні, 1 вересня, закриють для проїзду ділянку вулиці Пекарської від вул. Шімзерів до вул. Мечникова. Проїзд буде закритий до 31 грудня. Роботи виконуватиме ТзОВ «Вельт Капітал» за 109,4 млн грн.

Читайте також: У Львові на 4 місяці закривають для проїзду вулицю Пекарську. Схема об'їзду

Вулиця Хуторівка

Для проїзду залишається закритою друга частина вулиці Хуторівка від просп. Червоної Калини до вул. Стрийської. Проїзд здійснюється на частині вулиці, яка ближче до «Шувару». Після того, як з обох сторін нанесуть по два шари асфальту, тоді застелять третій шар. Роботи тут мають завершити до кінця вересня. Вулицю ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон» за понад 125 млн грн.

Вулиця Чернівецька

Дорогу до Львівського вокзалу закрили у червні на пів року. Вулицю Чернівецьку за 89,9 млн грн ремонтує ТОВ «Вельт Капітал». Роботи мають завершити до кінця цього року. Зазначимо, що на площі Двірцевій уже запрацював фонтан. Наразі тривають завершальні роботи із облаштування скверу.

Вулиця Б. Хмельницького

Із 30 липня у Львові закрили для проїзду ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького, на ділянці від вул. Опришківської до вул. Б. Хмельницького,172. Ділянку від вул. Промислової (Опришківської) до вул. Механічної планують відкрити до кінця вересня. Вулицю Богдана Хмельницького у Львові ремонтує ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл» за 175,4 млн грн. Загалом реконструкція триватиме тут близько двох років.

Вулиця Шевченка

Із 8 липня на вулиці Шевченка перекрили на реконструкцію ділянку від вулиці Хорватської до Ярослава Мудрого. Цю частину вулиці за 60 млн грн ремонтуватиме ТзОВ «Онур конструкціон інтернешнл».  Першу частину реконструкції Шевченка – квазі-кільце на Залізничній та Левандівській, відкрили 13 серпня. Загалом вулицю реконструюватимуть у три етапи упродовж двох років. 

Вулиця Личаківська (до межі Львова)

Нещодавно у Львові розпочали ремонт ще однієї частини вулиці Личаківської: від вулиці Букової до межі міста, після чого ремонтуватимуть ділянку від заводу Ензим до Букової. Цю частину вулиці Личаківської ремонтує ТОВ «Автомагістраль-Південь» за 160,3 млн грн. Завершити роботи мають до кінця жовтня 2021 року.

Вулиця Пилипа Орлика

Вулицю почали ремонтувати 21 липня. Вона буде перекритою для руху транспорту на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові. Роботи розділять на два етапи й виконуватимуть упродовж 2020-2021 років. Їх проводить ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» за 74,9 млн гривень.

Вулиця Балабана

У Львові ще на два тижні перекривають рух транспорту частиною вулиці Балабана – на ділянці від вулиці Котлярської до вулиці Куліша. Тут ремонтуватимуть будинок, що в аварійному стані. Роботи триватимуть до 22.00 год 14 вересня.

Вулиця Степана Бандери (у планах)

Цього року планують також розпочати реконструкцію вулиці Степана Бандери. Її ремонтуватиме «Онур» за 209 млн грн. Реконструкція триватиме упродовж двох років. Дати початку ремонтних робіт у міськраді ще не назвали.

Зазначимо, що сьогодні для проїзду мали б відкрити вулиці Пішу та Лева. Їхнє перекриття раніше продовжили ще на місяць. Вулицю Лева почали ремонтувати 1 травня. Роботи за 7 млн 359 тис. грн виконує ТОВ «Будівельні споруди міста». Вулицю Пішу, що веде від Меморіалу героїв Небесної Сотні, ремонтує ТОВ «Трансбудторг» за 4 млн 343 тис. грн.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!