Які дороги зараз ремонтують у Львові

3737 1
Станом на кінець жовтня наразі триває ремонт кількох окремих об’єктів в центрі міста, а також попередньо запланований поточний ремонт шляхової мережі.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

У Сихівському районі завершили роботи вул. Антонича, вул. Угорській, вул. Навроцького та вул. Сихівській. Міська рада виділила додаткові кошти на завершення ремонту по вул. Білоцерківській, що був призупинений, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Завершити ці роботи планується протягом 2 тижнів.

У Залізничному районі завершують ремонт тротуару по вул. Кульчицької та П`ясецького. Найближчим часом планується завершити облаштування острівця безпеки по вул. Люблінській (біля Будинку меблів). Цього тижня розпочинається ремонт вул. Широкої, що триватиме впродовж місяця.

У Личаківському районі основним завершеним об’єктом є вул. Кривчицька Дорога, наразі на залишок коштів проводиться ремонт тротуарів на цій ділянці. Також тротуари вже облаштовані  на ділянках по вулицях Шафарика, Пасічній, Шота Руставелі, Зеленій та Личаківській. провели картовий ремонт по вул. Чехова та на перехресті вул. Зеленої та вул. Студентської (в районі банку «Дністер»).

У Галицькому районі триває ремонт вул. Куліша. Також цього тижня розпочнеться облаштування кільця та ремонт  вул. Джерельної, який планують завершити до кінця листопада. Також за кошти підприємства «Форум Львів» здійснюється ремонт вулиць Під Дубом, Цехової та Газової.

У Франківському районі завершили роботи по ремонту внутрішньоквартального проїзду на  вул. Кульпарківській та облаштування тротуару на вул.Науковій. Також вже завершено ремонт вул. Сахарова та вул. Володимира Великого, 69-71. Наразі проводиться поточний ремонт проїжджої частини вулиць району.

У Шевченківському районі вже відремонтовано  ділянки доріг загальною площею 21717 м2.  Крім того, проводиться поточний ремонт всієї шляхової мережі. Вже завершено ремонт доріг та тротуарів по вул. Золотій та вул. Окуневського, вул. Масарика (від будинку 12 до вул. Пожежників), вул. Грінченка (біля Будинку школяра). Здійснено суцільне асфальтування ділянки по вул. Тичини. Також  були проведені ремонти тротуарів на ділянках по вул. Мазепи, вул. Шевченка, вул. Батуринській, вул. Богдана Хмельницького (в`їзд в місто зі сторони  Києва). В планах - облаштування тротуарів по вул. Окуневського та вул. Лінкольна.

 


Читайте також:
28 Жовтня, 2014 18:38
Львів'янин Приїдьте на вулицю Золоту і побачите, як діти ходять до школи , по ШИКАРНИХ та ВІДРЕМОНТОВАНИХ тротуарах. Хоч би не позорились!!! Стики між старим асфальтним покриттям та новим не оброблені бітумом і вже лущаться. Для чого викидати такі гроші, краще б турки ремонтували. Було б з кого спитати.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!