Які фестивалі у Львові та неподалік відвідати у серпні. Топ-7 подій

7240 0
До кінця літа залишився рівно місяць. Tvoemisto.tv пропонує встигнути відвідати низку літніх концертів та фестивалів, що відбудуться у серпні у неподалік Львова або у місті.
фото: volyninfo.com

фото: volyninfo.com

Ту Стань!-2019

Коли: 2-4 серпня

Де: село Урич, 120 кілометрів від Львова

Ціна: 60-350 грн

Уже декілька років поспіль у Карпатах, у підніжжі стародавньої Тустані, наскельної фортеці і митниці ІХ-ХVІ століть, організовують один із найпотужніших фестивалів середньовічної культури «Ту Стань!».

Відвідувачам пропонують танці і співи, лицарські бої та справжній нічний штурм Фортеці, ремесла і смачна кухня, духовна територія, воркшопи для дітей і найцікавіші екскурсії. Із повною програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням.

LvivMozArt

Коли: 3-11 серпня

Де: різні локації Львова та області

Ціна: програма пропонує платні та безкоштовні події. Обрати подію та купити квиток можна на сайті фестивалю

Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt — мистецький проект, який об'єднує найкращих музикантів України та світу. Фестиваль присвячений молодшому синові Вольфґанґа Амадея Моцарта, Францу Ксаверу, талановитому композитору, що жив у Львові. Уперше його провели у 2017 році. Переглянути програму на 2019 рік можна за посиланням.

Sziget 2019

Коли: 7-13 серпня

Де: Будапешт, Угорщина

Ціна: від 19 євро

На фестивалю нема обмежень у музичних стилях. Відвідувачам пропонують театральну, мистецьку, а також циркову програму. Щодня — близько 250 програм на 60 майданчиках та сценах. Програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

Музика в старому Львові

Коли: 15-31 серпня

Де: Львів

Ціна: безкоштовно

У програмі шостого міжнародного фестивалю «Музика в старому Львові» на гостей очікують чимало подій, серед яких концерти органної музики за участі американської виконавиці Ґейл Арчер, провідної української органістки Олени Мацелюх та польського органіста Владислава Шиманського, концерти барокової та класичної музики європейських й українських митців у цікавих виконавських утіленнях. Повну програму на всі дні фестивалю можна переглянути за посиланням.

Zaxidfest

Коли: 16-18 серпня

Де: Родатичі, за 40 км від Львова

Ціна: квиток за один день коштує 900 грн, на три дні – 1400 грн. Абонемент до наметового містечка на три дні коштує 500 грн, з паркінгом – 650 грн. Якщо приїдете на день раніше, 15 серпня, тоді ціна абонемента становитиме 600 грн, а з паркінгом – 750 грн. 

Фестиваль відбуватиметься на трьох сценах: головна сцена – з 13:00 по 1:00, Love Stage – з 13:00 по 23:00, Monster Stage – з 13:00 по 4:00. Повну програму фестивалю можна переглянути тут.

Концерт Олега Винника

Коли: 24 серпня, 20:00

Де: Арена Львів

Ціна: від 400 грн

Український співак Олег Винник вперше планує зібрати Арену Львів із концертною «Роксолана».

Концерт Окен Ельзи

Коли: 1 вересня, 19:00

Де: Арена Львів

Ціна: від 250-3500 грн

Провести літо львів’ян кличуть на Арені Львів разом із гуртом «Океан Ельзи», який вже вкотре збере львівський стадіон.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!