Які імена стали найпопулярнішими на Львівщині у 2019 році. Перелік

13782 0
У першому півріччі популярними для хлопчиків були імена Данило, Владислав, Дем’ян.
ілюстративне фото: promin.cv.ua

ілюстративне фото: promin.cv.ua

Найпопулярніші імена, якими називали дітей у другому півріччі 2019 року, залишились майже тими ж, що і у першому кварталі. Про це  Tvoemisto.tv розповіли у Західному міжрегіональному управлінні міністерства юстиції у Львові.

Для дівчаток найбільш популярні були імена Вероніка, Вікторія, Анна, Єва, Анастасія, Соломія, Софія, Яна, Марта, Евеліна. У першому півріччі серед популярних були також Злата, Марія, Діана, Дарина, Емілія та Мілана.

Читайте також: Чому я привчаю своїх дітей віддавати десятину на добрі справи

Для хлопчиків батьки найчастіше обирали імена Матвій, Марко, Олександр, Давид, Максим, Андрій, Артем, Володимир, Денис, Роман. У першому півріччі популярними для хлопчиків були також імена Данило, Владислав, Дем’ян, Тимофій, Юрій, Богдан, Дмитро.

Нагадаємо, що на Львівщині також визначили перелік рідковживаних імен, якими називають дітей.

Олександра Бодняк

Повна або часткова републікація тексту без письмової згоди редакції забороняється і вважається порушенням авторських прав.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!