Які імена стали найпопулярнішими на Львівщині у 2021 році. Перелік

14272 0
Також серед популярних імен Марко, Артем, Софія, Вікторія.
ілюстративне фото: promin.cv.ua

ілюстративне фото: promin.cv.ua

Найпоширенішими іменами для хлопців цього року на Львівщині були Максим та Матвій, а для дівчат – Анастасія і Анна. Про це у коментарі Тvoemisto.tv повідомила головна спеціалістка відділу Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові Оксана Вендиш.

Також серед популярних імен Марко, Артем, Давид, Данило, Олександр, Владислав, Тимофій та Захар. Що стосується жіночих імен, то вже кілька років поспіль, окрім Анастасії та Анни, лідирує Софія, Вікторія, Вероніка, Емілія, Яна, Марта, Мілана та Єва.

Читайте також: Як-як тебе звуть? Історії львів'ян з незвичними іменами

Досить часто львів’яни давали дітям й менш вживані імена. Наприклад, хлопчиків називали Кипріян, Платон, Еней, Ібрагім, Полікарп, Всеволод, Тимур, Авенір, Мартин, Аарон. А дівчаток – Теона, Матея, Кассандра, Марія-Маліка, Тіана, Рада, Мірра, Лукія, Іларія, Ума.

Повний список та перелік найпопулярніших імен для хлопчиків та дівчаток Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції у Львові оприлюднить у 10-х числах наступного 2022 року. Нагадаємо, що Tvoemisto.tv готувало матеріал про історії львів’ян із незвичними іменами.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!