Політична реклама

Які категорії львів’ян можуть отримати субсидії

1613 0
Муніципальна субсидія на оплату житлово-комунальних послуг призначається cім’ям для покриття 10% обов’язкового відсотку платежу, який необхідно сплатити заявником, виключно після призначення державної субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.

В окремих випадках за рахунок коштів місцевого бюджету, передбачених для надання муніципальних субсидій, виходячи з конкретних обставин сім’ї, субсидія призначається для покриття 15% обов’язкового відсотку платежу, або якщо визначена категорія громадян отримує інші доходи, крім пенсії, на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

Право на муніципальну субсидію мають такі категорії громадян, які не працюють: ветерани УПА – учасники бойових дій УПА та інваліди УПА; малолітні політичні в’язні сталінських таборів; вдови політичних в’язнів, інвалідів війни УПА, учасників бойових дій УПА; сім’ї, у яких проживає двоє і більше інвалідів; інваліди по зору І та ІІ груп; одинокі непрацюючі інваліди І або ІІ групи загального захворювання та ІІІ групи, які мають висновок психіатричнихмедико-соціальних експертних комісій (МСЕК); діти-сироти.

Для оформлення муніципальної субсидії, львів’яни, які можуть претендувати на цей вид допомоги, повинні звернутись у «єдині приймальні» районних відділів соціального захисту та подати: заяву встановленої форми та документ, який підтверджує соціальний статус заявника (копія довідки МСЕК, копія посвідчення про встановлення статусу та ін.).

Записатись на прийом в «єдину приймальню» в режимі «он-лайн» чи отримати більше інформації про різні види допомог можна на сайті «Львів соціальний»: http://www.social.lviv.ua.

Контактні телефони:

Галицький:

тел.: 261-44-50

(вул. Ф. Ліста, 5)

Личаківський:

тел.: 235-71-62

(вул. Театральна, 10)

Залізничний:

тел.: 295-82-28

(вул. І. Виговського, 34)

Франківський:

тел.: 237-50-81

(вул. Генерала Т. Чупринки, 85)

Шевченківський:

тел.: 252-28-40

(вул. В. Липинського, 11)

Сихівський:

тел.: 254-64-80

(просп. Червоної Калини, 66)

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!