Політична реклама

Які ліки варто взяти у відпустку

1768 0
Починається сезон відпусток. І будь-яка розсудлива людина, збираючись не тільки на курорт, але навіть і на дачу, згадає про ліки. Що обов‘язково потрібно взяти з собою?


Найчастіше бувають якісь травми, порізи та інше. В цьому випадку треба взяти препарати, що зупиняють кров, засоби, які використовуються як анальгетики, знеболюючі препарати, антисептичні препарати. Про традиційні йод, зеленку та перекис водню теж не варто забувати.

Якщо ви їдете в подорож куди-небудь в теплу країну, часто бувають кишкові інфекції, тому подумайте про те, щоб взяти препарати, які застосовуються при розладі шлунково-кишкового тракту.

Особливості відпочинку на морі припускають, що яскраве сонце може викликати опіки, тому, звичайно, тут треба передбачити цілий ряд препаратів, які володіють протиопіковою дією та ранозагоювальною.

Варто пам’ятати, що коли ми їдемо за кордон, у багатьох країнах ми ніколи не зможемо скористатися тим, чим звично користуємося тут! Без рецепта жоден препарат не буде відпущений вам ні в США, ні в Європі. Друга проблема полягає в тому, що існує дуже багато різних назв одного і того ж препарату. Приїжджаючи за кордон ви не побачите традиційної назви звичного препарату. В такому випадку, перш за все, варто мати хорошу медичну страховку, і друге — знати міжнародну непатентовану назву лікарського засобу, який ви застосовували. Ну, і третя проблема пов‘язана з тим, що в нашій країні зараз зареєстровані, застосовується, і продаються препарати, які за кордоном можуть бути заборонені.

Люди з хронічними хворобами повинні запастися достатньою кількістю таблеток, які регулярно приймають, дізнатися, чи не буде проблем з провозом на митниці. І обов’язково виписати рецепт із зазначенням діючої речовини, а не конкретного препарату, щоб, якщо не вистачить, купити на місці.

 

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!