Які магазини у Львові доставляють їжу додому. Перелік

5761 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку супермаркетів та невеликих магазинів, що пропонують доставку додому різної продукції через онлайн-замовлення.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Ашан

Замовити продукти можна в інтернет-магазині мережі гіпермаркетів «Ашан. Львів». Забрати їх можна у кілька способів – вже запаковані в обраному магазині, у відділенні Нової пошти або отримати вдома за допомогою кур’єра. Вартість доставки кур’єром у Львові становить 89 гривень. Варто врахувати, що якщо ви хочете отримати доставку продуктів цього ж дня, замовлення треба зробити якомога раніше.

Метро

Мережа гіпермаркетів «Метро» також має свій інтернет-магазин, де можна вибрати усі потрібні вам товари. Доставка кур’єром по Львову тут коштує від 69 до 89 грн, залежно від дня і часу. На сайті інтернет-магазину «Метро» зазначають, що зараз мають підвищений попит на замовлення додому, тому можливі затримки.

Заказ.юа

Це сайт, через який можна замовити доставку продуктів у Львові із тих же гіпермаркетів «Ашан» і «Метро». Вартість доставки – така ж, часто надсилають купони на безкоштовну або акційну доставку.

Якщо ви опинились на карантині в Києві, то цей сервіс допоможе також замовити продукти і з інших мереж продуктових супермаркетів.

Hit24

Онлайн-супермаркет продуктів у Львові, де можна замовити доставку продуктів додому за 30 гривень щодня з 10:00 до 20:00. На сайті є графік доставок, де можна знайти вільний час.

Шувар

На львівському ринку «Шувар» також можна замовити доставку продуктів додому. По Львову замовлення приймаються на суму від 300 грн, у межах 10 км від Львова – від 350 грн. Сама доставка буде безкоштовною, якщо вага продуктів не перевищує 25 кг. Щоб отримати замовлення на наступний день, потрібно зробити його до 19:00.

Два кроки

Мережа !Fest також повністю призупиняє роботу своїх ресторанів. Натомість магазин «Два кроки» працюватиме цілодобово. Замовити їжу звідти можна за номером телефону: (067) 637 14 44.

Рукавичка

Щоб замовити продукти з цього магазину, необхідно зателефонувати на гаряу лінію 0 800 50 81 50 або заповнити форму за посиланням. Оператор має підтвердити замовлення, після чого його відправлять.

Умови доставки замовлень:

  • Зараз замовити продукти додому можна тільки в межах міста Львів.
  • Замовлення приймають із 8:00 до 20:00.
  • Продукти доставляють із 11:00-14:00, 14:00-17:00, 17:00-20:00.
  • Мінімальне замовлення 250 грн.
  • Вартість доставки 59 грн, для чеків від 600 грн – безкоштовно.
  • Оплатити замовлення можна при отриманні продукції виключно карткою через термінал.
  • Перелік продуктів на доставку обмежений. Всі доступні товари за посиланням.
  • Також існує обмеження по загальному об’єму 20 кг та максимум 2 кг однієї вагової позиції, води – 6 пляшок.
  • Ваговий товар та хліб доставляють у пакетах, роздрібний товар в упаковці виробника.

Молочні продукти

Ферма З Гарбузового Раю, розташована у селі Мильчиці біля Львова, доставляє молоко, сири та інші молочні продукти по Львову двічі на тиждень. Для замовлення слід заповнити форму.

Доставка коштує 40 грн, при замовленні понад 450 грн – безкоштовна.

Сирні Мандри - крафтовий сир від виробника доставляє сири та молочні продукти. Мінімальна сума замовлення – 450 грн. Вартість доставки – 70 грн. Безкоштовна доставка від 1000 грн. Замовлення можна зробити на сайті, у гугл-формі або за номером телефону 067 509 36 20.

М'ясо, риба

Шкварка пропонує ковбаски, соуси, інші м'ясні продукти та додатки до них. Вибирати у крамниці, а замовляти за тел.: 068 507 22 22 (viber, telegram, whatsapp).

У WakoMeat можна замовити класичну сиров’ялена ковбасу з додатками за тел.: 096 246 83 55 або на Фейсбуку.

Моцне М'ясо пропонує рибне та мясне меню. Замовити можна у приватних повідомленнях на сторінці у Фейсбуку. Сума мінімального замовлення – 350 рн.

М’ястерня виготовляє брезаолу, полядвицю, ошийок, курячі грудки тощо. Доставку можна замовити на Фейсбуку, на замовлення від 300 грн – безкоштовна.

КуркаGO пропонує стейки і колети. Замовляти слід на сайті kurkago.com або за телефоном 098 207 47 30.

БОЇМ. Гастромандри пропонує соуси, сиропи та португальський паштейш. Адресна доставка діє при замовленні від 600 гривень. Зомовити можна на їхній сторінці у Фейсбуку.

Ферма Західний Равлик має равликів в олії, в соусах, паштети з равликів тощо. Доставка по Львову безкоштовна для замовлень від 600 гривень. Замовляти – тут.

ДЕФІЛЯДА домашня пропонує напівфабрикати: вареники, голубці, млинці. Замовлення приймають через приват на ФБ-сторінці.

Овочі, фрукти, ягоди

Магазин заморожених продуктів - Ягідний край пропонує заморожені ягоди та овочі. Безкоштовна при замовленні від 500 грн. Вартість доставки 65 грн по Львову при замовленні менше 500 грн
Замовляти можна на сайті.

ФайнаBerry – це свіжа полуниця, як коштує від 60 грн за кілограм. Замовлення приймають від 5 кг на сайті.

Honey House – це мед з ягодами, квітами тощо. Адресна доставка Львовом діє при замовленні від 600 грн. Замовити можна на сайті.

Для вегетеріанців, веганів та сироїдів

Зелена Корова теж доставляє продукцію для веганів: тофу, хумус, напівфабрикат фалафеля тощо. Замовлення на сайті.

Майстерня Пастили приймає замовлення на паслити та фруктові чіпси. Пастила – 40 грн, фріпси – від 35 грн за 100 г. Замовлення – у приватні повідомлення на Фейсбуку.

Корисна та здорова їжа, в тому числі для веганів і сироїдів в інтернет-магазині «Смак Життя» та Zdorova Lviv, де пропонують корисні солодощі і не тільки. Здорова їжа, без глютену, без лактози, натуральна косметика, веганські продукти тощо. Великий асортимент «Смаку життя» можна переглянути на сайті та замовити. У Zdorova Lviv доставка на замовлення від 500 грн безкоштовна.

Додамо, що Майстерня Мрії створює натуральні трав'яні чаї, а залучені кошти спрямовує на соціалізацію молоді з ментальною інвалідністю. Доставляють продукцію Укрпоштою чи Новою поштою.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!