Які послуги надає Особистий кабінет мешканця у Львові. Перелік

3881 0
Сьогодні, 23 червня, виконавчий комітет погодив перелік адміністративних послуг та порядок їх надання виконавчими органами міської ради через офіційну інтернет-сторінку особистого кабінету мешканця ЛМР.
фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

фото: www.varianty.net, rdob-blog.ucoz.ua, ukrface.net

Перелік послуг охоплює:

1. Видачу копії ухвали міської ради.

2. Видачу копії рішення виконавчого комітету.

3. Видачу копії розпорядження Львівського міського голови.

4. Видачу довідки про перебування на квартирному обліку.

«Це пілотний проект. Зараз тестуємо, а в майбутньому вноситимемо зміни в це рішення, в процесі введення нових електронних послуг», – зазначає Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління ЛМР.

Читайте також: У Львові з'явився онлайн-кабінет для мешканців

Електронні адміністративні послуги надаватимуть через розділ «Електронні послуги» особистого кабінету мешканця: egov.city-adm.lviv.ua. Для отримання електронної адміністративної послуги користувач повинен зареєструватися в ОКМ, заповнити форму електронної заяви і надіслати її в електронному вигляді. Тоді відповідальний працівник адміністративно-господарського управління зареєструє отриману заяву в системі електронного документообігу міської ради та надішле повідомлення заявнику про факт реєстрації.

Відповідальний працівник виконавчого органу міської ради повинен забезпечити передання результату адміністративної послуги у паперовому вигляді до Центру надання адмінпослуг Львова для видачі заявнику у встановленому порядку, інформує прес-служба міськради.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!