Політична реклама

Які продукти допомагають очистити організм?

1092 0
Організм людини — своєрідний фільтр. Кожен день він переробляє велику кількість їжі та перетворює її в калорії. Багато шкідливих речовин затримуються в організмі, і, накопичуючись день за днем, поступово засмічують його.

Це призводить до порушення  функцій і життєво важливих систем та може спровокувати виникнення захворювань. Вкурсе пропонує перелік продуктів, які допомагають організмові впоратись із шкідливими залишками.

    Часник
    Його називли королем овочів — і не дарма. Він має властивість стимулювати секрецію біологічно активного селену та сірки — двох дуже важливих компонентів для процесу детоксикації. Крім того, часник містить 38 антибактеріальних, антипаразитних і протигрибкових компонентів, що дозволить не тільки вивести харчові токсини, але й усунути негативні наслідки їхнього вживання.

    Зелень
Зелень не тільки прикрашає страву. Петрушка, шпинат, кріп відмінно справляються з очищенням травної системи. У них присутній хлорофіл, який перешкоджає розмноженню шкідливих бактерій. Ця речовина допоможе зв‘язувати токсини і виводити їх з організму природним чином.

    Цитрусові
    Добре починати день зі склянки свіжовичавленого апельсинового соку. А лимоном і лаймом можна приправляти рибу та салати. Вітамін С, яким рясніють цитрусові, офіційно визнаний вченими одним з найважливіших вітамінів, які беруть участь у детоксикації. Але не потрібно забувати, що отримувати його краще не з пігулок, а з натуральних продуктів — регулярно і в чималих кількостях.

    Овочі
    Цибуля, броколі, капуста брюссельська, білокачанна, спаржа, буряк і морква. Якщо цих продуктів буде достатня кількість у раціоні, шлунково-кишковий тракт буде працювативідмінно.

    Морські водорості
    Вони багаті дуже рідкісними елементами — спіруліном і хлорело, яких практично неможливо знайти у звичайних продуктах харчування. Медики стверджують — морська капуста та інші підводні трави, одні з кращих засобів-«чистильників». До того ж вони володіють лужним ефектом, що добре впливає на імунітет і на стан здоров’я в цілому, оскільки більшість продуктів, які споживає людина, окислюються в організмі.

   Крім цього, медики радять вживати оливкову олію, насіння гарбуза і соняшника, горіхи, авокадо, пити зелений чай.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!