Політична реклама

Які продукти не варто їсти чоловікам

2655 0
Переоцінити важливість правильного харчування для чоловічого організму вже не можна — результати останніх досліджень показують, що деякі продукти можуть довести сильну стать до лікарняного ліжка і тому повинні бути виключені з раціону чоловіків.

Головним ворогом чоловічого населення дослідники вважають смажене м‘ясо — його скоринка містить канцерогени, що провокують виникнення онкологічних і серцево-судинних захворювань і підвищують рівень холестерину в організмі. Потім йде яєчня. Якщо врахувати, що в одному яйці міститься близько 200 мг холестерину й воно складається з жирів більш ніж на 60% (при цьому третина з них — насичені), то можна зрозуміти, чому яєчня небезпечна. Ця страва підвищує рівень холестерину в крові, а високий холестерин — прямий шлях до атеросклерозу й еректильної дисфункції.

Перероблене м’ясо та плавлений сир, як видно з перевірок, містять в собі канцерогени, що провокують розвиток раку, а також нітрозаміни. Ці речовини негативно впливають і на продукцію сперми, і на рівень чоловічих гормонів в крові, сприяють безпліддю. А ще нітрозаміни викликають недоумство.

Дослідники з Гарвардської школи громадського здоров‘я дійшли висновку, що вживання в їжу готових м’ясних продуктів збільшує ризик розвитку захворювань серцево-судинної системи та цукрового діабету. В процесі вивчення фахівці проаналізували дані понад 1600 досліджень, присвячених впливу обробленого та необробленого м‘яса на здоров’я людини. При цьому необробленим вважалося будь червоне м‘ясо (не птаха), а обробленим — продукт, що пройшов обробку з додаванням хімічних консервантів. Отримані результати свідчать, що кожні 50 грамів готових м’ясних продуктів (наприклад, одна невелика сосиска) на 42% збільшували ризик розвитку захворювань серця і на 19% — діабету.

Втім, це не всі небезпечні для чоловіків продукти. Цукор, на думку вчених, також повинен бути виключений з чоловічого раціону, адже від нього сильна стать товстіє навіть швидше, ніж від жирів.

Чоловіки, пам‘ятаєте: з однієї молекули цукру в вашому тілі виходить дві молекули жиру, це результат засвоєння організмом великої кількості глюкози.

Чим замінити шкідливі продукти:

Смажене м’ясо — жирною морською рибою: вона містить омега-3 ненасичені жирні кислоти, які виводять холестерин і запобігають росту ракових клітин.

Яєчню — вівсянкою: грубе волокно вівсянки знижує рівень поганого холестерину, виводячи його з організму і тим самим захищаючи судини.

Ковбасу — морепродуктами і грибами: черепашкові морепродукти (устриці, мідії) багаті цинком, який робить чоловічі сперматозоїди більш рухомими і збільшуючи не тільки їх швидкість, але і кількість, а в грибах є практично всі вітаміни групи В, дуже важливі для функціонування нервової системи і допомагають імунітету боротися з раком.

Джерело: vkurse.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!