Які проєкти Громадського бюджету найбільше підтримують львів’яни. Попередній рейтинг

8653 0
Голосувати за проєкти можна до 15 листопада.

До завершення голосування за проєкти Громадського бюджету Львова залишилося три дні. На сторінці Громадського бюджету опублікували попередній рейтинг проєктів станом на вечір 12 листопада.

Читайте також: Як проголосувати за проєкт громадського бюджету. Відеоінструкція

Найбільше голосів наразі набирає сучасне діагностичне обладнання для пологового на Раппопорта, мультифункційна зона відпочинку у школі №30 та кафе-їдальня у школі №29. 

Львів’яни, старші 16-ти років, можуть проголосувати за один малий і один великий проєкт. Як проголосувати та які документи для цього потрібні можна переглянути за посиланням.

Додамо, що голосування триватиме до кінця доби 15 листопада. Tvoemisto.tv уже публікувало підбірки проєктів, які подали на Громадський бюджет, у Сихівському, Залізничному, Шевченківському та Галицькому районах.

Читайте також: Виграти і чекати. Чому втілення проектів громадського бюджету розтягується на роки

Нагадаємо, що бюджет участі у 2020 році становитиме 42 млн грн. Переможців оголосять до 1 грудня, а потім упродовж місяця складатимуть план реалізації найкращих ідей. Торік, за результатами конкурсу, ЛМР погодила фінансування 54 переможців Громадського бюджету.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!