Які приміщення у центрі Львова міськрада хоче продати через аукціон. Порядок денний сесії

981 0
Тvoemisto.tv транслюватиме пленарне засідання онлайн.
Фото: freepik.com

Фото: freepik.com

Завтра, 22 квітня, відбудеться пленарне засідання Львівської міської ради. Початок о 10.00. У порядку денному – 270 питань.

Серед основних питань – виділення коштів (13 мільйонів гривень) компенсації перевізникам, закупівля медичного обладнання для 8-мої лікарні, дитячої лікарні на Орлика та для Лікарні швидкої допомоги.

Також у Львові хочуть виставити на аукціон комунальне приміщення на площі Катедральній, 8; на проспекті Свободи, 5, де  розташований торгівельний пасаж «Плазма»; на вул. Шота Руставелі, 24.

Окрім цього, у міськраді хочуть продати комунальні приміщення на Площі Ринок, 20, а також приміщення на площі Ринок, 31, де розташована клуб-книгарня «Книжкова криївка». Також депутати планують присвоїти назву Захисників України вулиці, яка з'єднує вул. Тараса Шевченка та вул. Городоцьку.

Депутати мають повторно розглянути ухвали про детальні плани територій, які заветував на минулому засіданні міський голова. Повний перелік питань можна переглянути за посиланням.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!