Які пункти пропуску можуть закрити на Львівщині. Перелік

12150 0
Для закриття потрібне окреме розпорядження Кабінету міністрів.
Фото: http://zakarpattya.net.ua

Фото: http://zakarpattya.net.ua

Під час запровадження в Україні тритижневого карантину ішлося про те, що перестануть працювати низка контрольно-пропускних пунктів на кордоні. Зазначалося, що із понад 200 працювати будуть лише 49.

Як повідомив Tvoemisto.tv член правління громадської організації Linia102.ua Віктор Гальчинський, на Львівщині, на кордоні з Євросоюзом, можуть закрити пункти пропуску Шегині – Медика та Рава-Руська – Гребенне.

Читайте також: Закриті школи та скасовані рейси. Усе, що треба знати про карантин у Львові та Україні

На кордоні зі Словаччиною, згідно з додатком до проєкту рішення Кабміну, що є в розпорядженні медіа-хабу «Твоє місто», хочуть закрити пункти Малі Селменці – Великі Селменці і Малий Березний – Убля.

Щодо кордону з Угорщиною, то ідеться про пункти пропуску Дзвінкове – Лонья, Косино – Барабаш і Вилок – Тисабеч.

«Також готуються до закриття пункти пропуску в аеропортах Івано-Франківськ та Чернівці», – додав Віктор Гальчинський.

Як повідомляв сьогодні під час брифінгу міністр інфраструктури Владислав Криклій, залізничні пункти пропуску закривати не будуть. Додамо, один такий пункт розташований на кордоні Рава-Руська – Гребенне, а один – на залізничному вокзалі Львова.

Читайте також: Які події у Львові скасовують чи переносять через карантин. Оновлюється

Як повідомили Tvoemisto.tv у пресслужбі Державної прикордонної служби України та у пресслужбі Західного регіонального управління ДПСУ, наразі всі пункти пропуску працюють, а для того, щоб їх закрити, потрібен окремий документ від Кабміну, на який і чекають прикордонники.

Нагадаємо, Польща ввела санітарний контроль на кордонах з Україною, Чехією, Німеччиною, Білоруссю та Росією.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!