Які ресторани у Львові відкрили літні майданчики. Перелік

19575 0
Tvoemisto.tv зібрало перелік відомих місцевих закладів, які відкрили свої літники та пропонують завітати до них.
Фото: Фест

Фото: Фест

Від 11 травня в Україні дозволили відкрити літні майданчики ресторанів та обслуговування на виніс. Але, якщо десь зафіксують порушення, то таку терасу одразу закриють. Якщо буде зафіксовано декілька порушень, за словами міського голови, у місті закриють всі літні майданчики.

Tvoemisto.tv зібрало перелік відомих львівських закладів, які відкрили свої літники та пропонують завітати до них.

Холдинг емоцій !FEST відкрив деякі свої заклади. Зокрема, терасу Grand Café Leopolis на площі Ринок, 1. Тут користуються санітарними правилами, зокрема, при контакті з працівниками слід обов’язково бути в масці, також потрібно пройти температурний скринінг на санітарному пості. За столиком можна сидіти по двоє.

Випити кави і не тільки можна у відкритій кав'ярні «Біля Діани на Ринку», що поруч ратуші у Львові.

Пструг, хліб та вино теж відкрили свою терасу. Заклад розташований за адресою вул. Братів Рогатинців, 49.

Перша львівська грильова ресторація м'яса та справедливости, а також Rebernia / Реберня (в центрі і на FESTrepublic) із дотриманням соціальної дистанції між столиками та інших санітарних норм працюють за адресами вул. Валова, 20 та Підвальна, 5 (Старознесенська, 24-26), відповідно.

Літній майданчик Drunk Cherry / П'яна Вишня можна відвідати на пл. Ринок, 11 та вул. Арсенальній, 3.

Ресторан у Венеційській кам’яниці, що на пл. Ринок, 14, Дуже висока кухня / Pretty High Kitchen також відкрили свою терасу. Тут, замість того, щоб обирати страви зі списку, гості повинні спілкуватися з кухарем, який допомагає визначитися із замовленням. 

Зробити «хімічний дослід» та посмакувати концептуальними стравами «Диміли греки», «Реактивна суміш» та іншими вже можна на майданчику ресторації-музею «Гасова лямпа» на вул. Вірменській, 20.

Також літники відкрили Дзиґа / Dzyga на Вірменській, 25 та Львівська копальня кави на пл. Ринок, 10. А тераса на FESTrepublic запрацювала від учора, 15 травня.

Ресторанна компанія «Рестарон» теж відкрила літні тераси низки своїх закладів. Так, уже можна відвідати заклад «Пара Джанов і Порвейн» на вул. Лесі Українки, 12, ресторан «Монс Піус» на вул. Лесі Українки, 14 та кафе «Кентавр», що на пл. Ринок, 34, і «Шампанерію ХХ» на Лесі Українки, 29.

Частина літніх майданчиків від закладів Kumpel Group вже почали свою роботу, а саме:

Cafe 1 на вул. Катедральна, 5;

Кумпель на площі Митній - Kumpel on the Mytna Square на площі Митній, 6;

Craft&Kumpel - Futura hub на вул. Кульпарківській, 200а;

Craft&Kumpel - beer atelier на площі Ринок, 18.

Майданчики працюють в звичному режимі, але відповідно до епідеміологічних норм. Тут теж вимірюють температуру, просять бути у масках, а відстань між столиками зберігають у два метри.

Літні тераси закладів Голодний Микола / Hungry Nicholas Ресторація Бачевських - Baczewski Restauracja та Кумпель за Оперним - Kumpel behind Opera ще приводять свої робочі місця у відповідність до карантинних правил і скоро теж почнуть працювати.

Окрім цього, Celentano Ristorante Львів - на Ринку запрошує відвідувачів із дотриманням санітарних норм, у масках, а перед входом там теж мірятимуть температуру. На кожному столі – наліпка з QR-кодом, за яким електронне меню, де можна і замовити і одразу безконтактно оплатити. У закладі також мають альтернативу – однразове меню, яке утилізуємо після використання;

Ресторан сніданків та бранчів DRUZI Cafe Lviv відкрив свій літній дворик. Заклад розташований за адресою: вул. Краківська, 5.

У ресторану морепродуків Bar Mushly на площі Ринок, 35 та кав'ярні Кармель на вул. Винниченка, 20а теж працює тераса. Також свій літні майданчик для відвідувачів відкрив ресторан «Гопак», що на Науковій, 2б.

Нагадаємо, що на період карнтину заклади харчування у Львові закрилися, однак організували доставку страв і напоїв додому. Детальніше про те, як і де можна замовити готові страви та напої додому, читайте за посиланням.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!