Львівська та Луганська область реалізують спільні освітні та культурні проекти. Перелік

2253 0
У межах ІІІ Форуму місцевого розвитку в Трускавці оголосили культурні, освітні, медійні проекти, над якими Луганська та Львівська області працюватимуть разом.
Фото: rawpixel

Фото: rawpixel

Конкурсна рада програми «Змінимо країну разом» оголосила список проектів, які перемогли у конкурсному відборі та отримають фінансування для реалізації культурних, освітніх та медійних проектів. Список переможців оголосили на ІІІ Форумі місцевого розвитку.

У конкурсі культурних обмінів перемогло 12 проектів, у конкурсі освітніх обмінів – 23 переможці, і 5 переможців у конкурсі обмінів між засобами масової інформації. Загальна сума коштів, які будуть скеровані на їхнє втілення, – майже 2 млн грн.

Як відомо, конкурси стартували ще у березні. Всього на конкурс було подано 56 пропозицій. З презентацією проектів-переможців можна ознайомитися тут.

Читайте також: Український Давос: У Трускавці стартував третій Форум місцевого розвитку

Довідка: «Змінимо країну разом»  – педагогічний  проект обміну вчителів між Східною та Західною Україною, який існує з 2016 року.

Нагадаємо, що 21 червня, розпочався третій Форум місцевого розвитку у Трускавці, що триватиме три дні та працюватиме в трьох напрямках:

1. Перспектива та розвиток Карпат на території України та інших країн, зокрема Польщі.

2. Питання місцевого розвитку, переваги та недоліки децентралізації. Як зробити її ефективнішою для регіонів.

3. Співпраця між Заходом та Сходом України.

 

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!