Які цифрові інструменти потрібні громадським організаціям. У Львові відбудеться онлайн-тренінг

1387 0
Карантин засвідчив, наскільки важливо бути обізнаним у сфері цифрових технологій.
Photo by Igor Miske on Unsplash

Photo by Igor Miske on Unsplash

У Львові в межах проєкту «Dawaj Zminy» відбудеться онлайн-тренінг для громадських організацій, на якому вчитимуть використовувати новітні цифрові інструменти для втілення рішень. 

Читайте також: Як втілювати цифрові ідеї. У Львові відбувся воркшоп напрацювань проєктів розвитку громад

«За час карантину ми всі усвідомили, наскільки важливо бути діджитал у своїй діяльності. На тренінгу можна дізнатися, як швидко та ефективно застосовувати цифрові рішення за допомогою різних застосунків», –розповіла проєктна менеджерка Інституту Регіонального Розвитку Ірина Куропась.

Використання цифрових інструментів, за її словами, відкриє нові горизонти для громадських організацій.

Учасників тренінгу навчать ефективно користуватися Фейсбуком, Інстаграмом, Твіттером, застосунком Canva для візуаліазії даних та познайомлять з новими чат-ботами.

Захід проводять у межах проєкту «Dawaj Zminy», що реалізовується Global Project Partners e.V. спільно з Інститутом Регіонального розвитку за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Німеччини. Зареєструватися учасники можуть за посиланням. 

Читайте також: Фестиваль цифрових кейсів. У Львові говоритимуть про те, як успішно розвиватися із технологіями

Нагадаємо, що у Львові 9, 10 та 11 грудня відбудеться онлайн-фестиваль «Цифрова трансформація: молодь за краще майбутнє». На ньому говоритимуть про використання цифрових технологій для успішного розвитку підприємництва. Учасники зможуть почерпнути для себе цікаві кейси львівських стартапів.

Партнерська публікація


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!