Які українськомовні мультфільми подивитися на Youtube з найменшими дітьми. Перелік

9369 2
Tvoemisto.tv склало перелік ютюб-каналів, де можна переглянути дитячі розвиваючі мультфільми.
фото: unsplash.com

фото: unsplash.com

Першосвіт. Анімаційний канал для дітей

«Ласкаво просимо до світу веселощів, що захопить і розважить діточок піснями та барвистою анімацією. Дошкільнята, батьки та вчителі люблять наших милих персонажів, які проведуть дітей за класичними дитячими віршиками та піснями. Нумо танцювати, плескати в долоні та співати разом», – йдеться в описі ютюб-каналу.

Першосвіт – перший український анімований канал з веселими пісеньками та навчальними відео в ігровій формі. Ці популярні пісні та навчальні відео покликані, аби і батьки, і діти зробити отримували задоволення одночасно.

З любов’ю до дітей

Це – ютюб-канал з дитячими українськими піснями та розвиваючими мультиками.

Ладоньки-ладоньки

Дитячий канал містить розвиваючі україномовні мультики про тварин, рослин. Також з ним можна вивчати абетку та навчитися рахувати.

Свинка Пепа

Це – серіал для малечі, яка вчиться розмовляти, ставить багато запитань та любить пригоди. Головна героїня – свинка на ім'я Пепа. Вона живе разом зі своєю родиною: мамою, татом, братиком Джорджем. Пепа і її брат дуже товариські, разом вони дружать з кроленям, щеням і зеброю. Друзі завжди знаходять собі ігри, потрапляють у всілякі пригоди, з яких завжди в кінці анімаційного фільму виходять переможцями.

Полі робокар

У маленькому місті Брумс разом живуть люди та машини. Головний герой мультику – робокар Полі – маленький поліцейський автомобіль, який може трансформуватися у робота. Разом зі своєю командою робокар Полі завжди приходить на допомогу жителям міста та знаходить вихід із будь-якої ситуації.

Каю

Каю – франко-канадський мультиплікаційний серіал для дітей, знятий за книжками Кристини Льорьо ілюстрованими Елен Депюто. Пригоди чотирирічного хлопчика на ім'я Каю, який кожен день виявляє щось цікаве з його мамою, татом, і молодшою сестрою.



Читайте також:
25 Листопада, 2019 18:17
Андрій я батько двох дітей, підписав їх на українські канали, але навіть якщо дитина подивиться один епізод із вказаних каналів, то наступний мультфільм через авторекомендації Youtube, все одно буде російськомовним.
І з цим потрібно "боротись" - потрібно скаржитись і заставити, щоб youtube додали фільтр в якому можна вказати якою мовою я хочу дивитись контент.
25 Листопада, 2019 13:39
Taras На жаль, у Вас неробоче посилання на канал "Полі робокар". Навіть редагування посилання з видаленням шляху з чийогось комп"ютеру, не допомагає "file:///D:/!Documents/Desktop/youtube.com/watch%3fv=wMQ6WcxYBAE&list=PLN4h7rjXKnT0TfZsmVk2fo5KAj90_D5tf"
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!