Які ускладнення були у 28-річного чоловіка, який помер через Сovid-19 у Львові

78780 0
У чоловіка були цукровий діабет ІІ типу та ожиріння ІІІ ступеня.
Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

Фото: Львівська обласна клінічна лікарня

У Центрі легеневого здоров’я помер 28-річний чоловік із підтвердженим діагнозом коронавірусної хвороби. Пацієнт був інвалідом ІІ групи, мав цукровий діабет ІІ типу та ожиріння ІІІ ступеня. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Центрі легеневого здоров’я.

Читайте також: Чи є місця для хворих на коронавірус у лікарнях Львова

Коронавірусна хвороба мала важкий перебіг, що спричинила двобічну пневмонію. У закладі чоловіка лікували з 9-го червня у реанімаційному відділенні. 15-го червня його підключили до апарату ШВЛ, а наступного дня, 16-го червня, він помер.

Як уточнила Тvoemisto.tv головна епідеміологиня області Наталя Тімко, перед тим чоловіка лікували в 1-шій міській лікарні та 8-мій міській лікарні. Позитивний результат ПЛР-тесту чоловік отримав, за даними міськради, 6-го червня.

Читайте також: У Львові лікарі витягнули з критичного стану 51-річну жінку, яка 33 дні була на параті ШВЛ

Нагадаємо, у Львові від ускладнень коронавірусу померли ще п’ятеро людей, серед них – 28-річний чоловік. Загалом на Львівщині на коронавірусну хворобу захворіли понад три тисячі осіб. 

Олександра Бодняк

Христина Гоголь

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!