Які відходи планують переробляти у Львові та за якою технологією

1948 0
Екоактивісти, посадовці та підприємці дискутуватимуть про майбутній сміттєпереробний завод.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові дискутуватимуть про сміттєпереробний завод, про технологію, за якою він працюватиме, та які саме відходи перероблятиме.

Сьогодні, 17 грудня, медіа-хаб «Твоє місто» спільно з екоініціативою «Чисте місто» та за підтримки ЛКП «Зелене місто» організовує дискусію на тему: «Яким буде сміттєпереробний завод у Львові».

Участь у дискусії візьмуть керівник управління розвитку системи поводження з відходами Сергій Сало, директор ЛКП «Зелене місто» Вадим Ноздря, керівник відділу оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Назарій Сорока, директор Ecoway Waste Management Олег Гайовишин, представник ГО «Екологія. Право. Людина» Ольга Мелень-Забрамна, а також експерт із еко-бізнесу Геннадій Боровко.

Прямий ефір у студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 15:00. Переглянути його можна на Фейсбук-сторінціYouTube-каналі та на сайті Tvoemisto.tv.

Доповнено

Дискусію скасували через технічні нюанси.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!