Які вулиці Львова є найнебезпечнішими для пішоходів. Статистика аварій

8970 0
Патрульна поліція Львівщини склала рейтинг вулиць за кількістю аварій з пішоходами.
ілюстративне фото: Вголос

ілюстративне фото: Вголос

Патрульна поліція Львівської області склала рейтинг вулиць Львова, де за останні два роки (2017 та 2018) траплялося найбільше аварій за участі пішоходів. Про це йдеться на сторінці патрульних у Facebook.

Перше місце посіла вулиця Городоцька: там за два роки сталося щонайменше 106 аварій з пішоходами. На другому місці — вулиця Шевченка з понад 48 таких ДТП. Третє місце у проспекту Червоної Калини — 47 аварій.

Читайте також: Де у Львові стається найбільше та найменше злочинів. Інфографіка

Четверте місце ділять між собою вулиця Стрийська та проспект Чорновола — по 37 ДТП. П’яте місце у вулиці Кульпарківської — 32 автопригоди. Шоста сходинка за вулицею Богдана Хмельницького — 27 аварій, сьома — у вулиць Личаківська, Княгині Ольги та Франка. Там зафіксували, щонайменше по 23 аварії з пішоходами.

Восьме місце з 21 аварією у вулиці Наукової. Дев’яту сходинку посідає проспект Свободи, де трапилося не менше 19 ДТП. Вулиця Виговського з кількістю 15 ДТП та вулиця Мазепи з 13 аваріями закривають рейтинг патрульних.

Додамо, що з 1 квітня на Львівщині триває акція «Пішохід», яка спрямована на посилене інформування пішоходів про правила дорожнього руху. Від її початку патрульні оштрафували майже тисячу пішоходів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!