Скільки коштуватиме е-квиток для туристів у Львові

1815 0
Для туристів, які завітають до міста, теж розробили окремі короткострокові абонементи.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

У Львові відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР встановити тарифи на абонементи для проїзду у громадському транспорті. Так, для туристів, які завітають до міста, теж розробили окремі короткострокові абонементи. Про це повідомили на сторінці електронного квитка ЛеоКарт у Фейсбуку.

на 1 день – 35 грн;

на 2 дні – 60 грн;

на 3 дні – 80 грн;

на 7 днів – 200 грн;

Читайте також: Стало відомо, скільки коштуватиме транспортна картка «ЛеоКарт»

Водночас для загальної категорії пасажирів передбачили наступний вибір абонементів:

на 30 днів – 420 грн;

на 90 днів – 1 200 грн;

на 180 днів – 2 200 грн;

на 365 днів – 3 650 грн;

Для студентів передбачили два види абонементів. Вартість абонементу на 30 днів становить 210 грн на місяць, а на 180 днів – 1100 грн.

Нагадаємо, що від сьогодні у Львівській МТГ у тестовому режимі запрацював електронний квиток. Він наразі діє для всіх пільговиків громади, однак штрафувати за відсутність картки ще не будуть. Планують до березня видати їх всіх мешканцям, які раніше їздили за посвідченнями, студентськими, учнівськими тощо. Як користуватися карткою, дивіться у відеоінструкції та читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!