Якою буде погода на Великдень у Львові

5300 0
На Пасху можливий дощ та навіть гроза.
Photo by Sebastian Staines on Unsplash

Photo by Sebastian Staines on Unsplash

З початку тижня у Львові сонячна погода, однак ближче до вихідних вона буде змінюватися. Про це Tvoemisto.tv розповіли у Львівському гідрометцентрі.

У страсну п'ятницю, 30 квітня, синоптики прогнозують дощ. Однак, температура буде досить високою + 17-18 градусів тепла.

Наступного дня, в суботу, коли освячуватимуть паски, погода буде досить мінливою. У першій половині дня дощу не буде, але у другій половині можливий дощ та місцями грози. При цьому температура удень буде плюсовою – від +12 до +17 градусів тепла, а вночі становиме +7-12 градусів. Також синоптики кажуть, що вітер буде 7-12 метрів за секунду. 

На Великдень, 2 травня, у Львові буде хмарно з проясненнями. Місцями у місті буде дощ і можливі грози. Попри це, температура буде досить високою – +13-18 градусів тепла, вночі – до +12 градусів. Синоптики кажуть, що у неділю буде сильний вітер – пориви від 15 до 20 метрів за секунду. 

За прогнозами Львівського гідрометцентру, снігу у вихідні не буде.

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!