Якою буде погода у Львові на ці вихідні

1393 0
У Львові буде хмарно, утім повітря прогріється до 10 градусів тепла
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

Цими вихідними у Львові та області ще триматиметься плюсова температура, утім дощитиме. Мокрий сніг прогнозують на понеділок, 22 листопада. Інформує Львівський гідрометцентр.

Сьогодні, у суботу, 20 листопада у Львові буде хмарно і лише вдень трохи розпогодиться. Утім буде вітряно, пориви сягатимуть 15 – 20 метрів за секунду – це І рівень небезпечності. Часом дощитиме. Температура вночі 5 – 7° тепла, вдень 8 – 10° тепла. Погіршення видимості під час опадів.

На Львівщині буде хмарно з проясненнями. Часом дощ. Вітер західний, 9 – 14 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура вночі 2 – 7° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

У неділю, 21 листопада у Львові буде хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 7 – 12 м/с. Температура вночі 1 – 6° тепла, вдень 7 – 12° тепла.

У понеділок, 22 листопада також буде хмарно з проясненнями. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. Вітер західний з переходом на північно-східний, 7 – 12 м/с. Температура впродовж доби 1 – 6° тепла.

Нагадаємо, учора 19 листопада, на гірськолижному курорті у Славському на Львівщині випав перший сніг. Мешканців Львівщини закликають зважати на погіршення погодніх умов і ситуації на дорогах в області. Поліція опублікувала рекомендації для учасників дорожнього руху.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!