Якою буде погода у Львові на межі літа й осені

4264 0
У перший день навчального року обіцяють тепло та сонце.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Погода цього тижня буде унаочненням межі між літом та осінню. Щоправда, прогнози кажуть, що все буде навпаки – на початку тижня буде холодно і дощитиме, а далі літо подарує нам справжній «дембельський акорд» чи «лебедину пісню» – як кому більше подобається.

Сьогодні українські погодні  сервіси мають протилежні думки щодо погоди. Gismeteo прогнозує хмарну погоду з дощем вранці та вдень і бездощовий вечір з температурою +19 за Цельсієм.

Натомість Sinoptik не прогнозує дощу, зате передбачає хмарну погоду та пориви вітру до 24 метрів за секунду.

Так само розходяться прогнози сервісів і на вівторок – за версією Gismeteo, на зміну ясному ранкові прийде денний дощ, а от за даними Sinoptikа на Львів чекає хмарна погода без опадів.

Поліпшення погоди обидва сайти прогнозують в середу, 30 серпня – уночі буде прохолодно – не вище +10. А весь обіцяють  сонячну погоду, температура дійде до +22 градусів.

Останній день літа потішить теплом: вдень прогнозують до +26 обидва метеосайти. Так само буде тепло і в перший день осені – весь день буде сонце і +27.

Вихідні також потішать жителів Львова майже літньою погодою – 15-26 градусів тепла, без хмар та опадів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!