До +14 та без опадів. Якою буде погода у Львові на вихідні

971 0
Синоптики опадів не передають, а вдень температура сягатиме до 14 градусів тепла.
Фото: Анна Чистякова

Фото: Анна Чистякова

У вихідні, 16 та 17 жовтня, попри хмарність з проясненнями, львів’ян очікують теплі й спокійні дні. Про це повідомляють у Львівському гідрометцентрі. 

Читайте також: Друга половина жовтня потішить українців теплою погодою 

Зокрема, завтра, 16 жовтня, протягом доби очікується мінлива хмарність, а також посилений вітер до 5 метрів за секунду. Температура вранці становитиме до 5 градусів тепла, а вдень – до 12 градусів. Синоптики опадів не прогнозують. 

У неділю, 17 жовтня, передають, що у місті буде хмарно з проясненнями, але без опадів. Вітер вдень – від 5 до 10 метрів за секунду. Вночі температура повітря становитиме від 1 градусу морозу до 4 градусів тепла, однак вдень погода стабілізується і надворі буде 9-14 градусів тепла.

Нагадаємо, вважається, що після Покрови настає справжня осінь, з нічними морозами та снігом. Проте не цього року – за попередніми прогнозами синоптиків, друга половина жовтня потішить досить приємною погодою з денною температурою від +10°С до +18°С, залежно від регіону. Опади очікуються незначні.

На заході країни, у Львові, синоптики прогнозують потепління. Очікується середня температура +9°С вдень та +3°С вночі. Хмарність буде чергуватися з сонячними днями, до третьої декади місяця опадів не передбачається. З 22 жовтня можливі невеликі та короткочасні дощі. Більше тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!