Якою буде погода у Львові в першій половині липня

8384 0
Два перші тижні липня гарячими не будуть, прогнозують також регулярні опади.
Фото: dollartrip.com

Фото: dollartrip.com

Початок липня не надто втішив жителів міста Лева. Буревії та зливи 30 червня плавно перейшли у сильні вітри та дощі у наступні дні. Яку ж погоду віщують синоптики на першу половину липня? Tvoemisto.tv зібрало дані з найпопулярніших погодних сервісів в Україні.

Американський погодний сервіс «Accuweather»  прогнозує до 15 липня помірковано теплу погоду – від 19 до 24 градусів тепла вдень. Також обіцяють дощі – сьогодні, третього липня, говорять про ймовірну зливу вдень, 8 липня – сильні зливи. Також дощитиме 10-11 та, можливо, 15 липня в суботу.

Читайте також: Зламані дерева і перекриті дороги: наслідки бурі у Львові

Неприємним є те, що уночі буде доволі прохолодно – від +9 ºС у ніч на середу, 5 липня, до +14 градусів 10 липня.

Ще один погодний ресурс – «Гісметео» – прогнозує дещо інші температурні показники – від 17 до 26 градусів тепла. Оцей мінімум припадає саме на сьогодні і за очікуваннями синоптиків, повториться 15 липня. Натомість 12 і 16 липня температура сягне максимуму – 26 пунктів за Цельсієм.

«Гісметео» також прогнозує достатньо дощових днів: 3, 8, 9, 11, 12, 13 та 14 липня.

Читайте також: Дощова столиця України. Міфи і правда про львівську погоду

Ресурс «Синоптик» подає прогноз погоди лише на 10 днів. Температурний мінімум в них теж припадає на сьогодні – плюс 17, а найтепліше за їхньою версією має бути 12 липня, коли температура сягне +26. По ночах також прохолодно – від 9 до 16 градусів.

За прогнозами «Синоптика», у Львові дощитиме 8, 11 та 12 липня. На сьогодні цей ресурс дощів не передбачає.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!