Якою є ситуація на кордоні з Польщею, Угорщиною, Молдовою та Румунією

2634 0
Черги знову дещо зменшилися.
Фото: Straz_Graniczna/Twitter

Фото: Straz_Graniczna/Twitter

У Західному міжрегіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили про черги перед пунктами пропуску із сусідніми державами. Так, станом на 6 ранку 10 березня на кордоні з Молдовою немає ані легкових машин, ані пішоходів. Подібна ситуація на пунктах пропуску з Румунією. Лише на  ПП «Порубне» стоїть 50 легкових авто.

До Польщі незначні порівняно з попередніми днями спостерігаються лише на: ПП «Рава-Руська» – 10 автобусів, 0 пішоходів та авто, ПП «Грушів» – 44 автобуси, 0 пішоходів та авто, ПП «Краківець» – 20 автобусів, 0 машин та пішоходів, ПП «Шегині» – 7 автобусів, а на ПП «Смільниця» – 12 автобусів. Пішоходів та легкових машин там немає, як і на ПП «Ягодин», «Устилуг» чи «Угринів».

Читайте також: Все буде добре, сину. Репортаж з кордону, куди українців вигнала війна

До Словаччини у пункті «Малий Березний» – 70 л/а, 0 пішоходів, «Ужгород» – 230 л/а, 2 автобуси, 0 пішоходів, «Малі Селменці» – 0 пішоходів. До Угорщини у ПП «Тиса» – 0 л/а, 22 автобуси, «Дзвінкове» – 0 л/а, 0 пішоходів, «Косино» – 0 л/а, 0 пішоходів, «Лужанка» – 20 л/а, 0 пішоходів, «Вилок» – 20 л/а, 0 пішоходів.

Нагадаємо, що за 13 днів війни з України виїхали два мільйони людей. Вони переважно прямують до Польщі, дехто до інших країн Європи. Євросоюз запевняє, що дасть їм дах над головою, їжу і можливість працювати. Тvoemisto.tv побувало на одному з пунктів пропуску на кордоні з Польщею – в Грушеві. Там ще було сотні автівок, тисячі людей рятували своє життя і сподівалися, що ще повернуться в Україну.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!