Якщо не буде болючих санкцій, росія піде далі, – Зеленський

1152 0
Відсутність вдруге превентивних санкцій проти росії стане помилкою всього західного світу.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський у своєму зверненні заявив, що якщо західні партнери не посилюватимуть санкції про ти росії й не збільшать поставки необхідної зброї Україні, то країна-агресор розглядатиме такі дії як «зелене світло» для подальшого наступу.

Читайте також: Дочки путіна та найбільші банки. США та Британія ввели нові санкції проти росії

«Якщо не буде справді болючого пакету санкцій проти Росії і якщо не буде реально необхідних нам поставок зброї, щодо якої ми зверталися багато разів, то Росія розглядатиме це як дозвіл. Як дозвіл йти далі, наступати, розпочати нову криваву хвилю на Донбасі. Ще можна ввести такі санкції, на яких наполягає Україна, наполягає наш народ. Ще можна дати нам таку зброю, яка реально зупинить цю агресію», – підкреслив Зеленський.

Він наголосив, що Захід може запобігти продовженню жахливої війни в Україні так само, як міг застосувати торік превентивні санкції та зарадити початку повномасштабного вторгнення росії. Президент додав, що якщо превентивних дій не застосують вдруге, то це буде історичною помилкою усього західного світу.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!