Політична реклама

Якщо в касі немає квитків на поїзд, львів'янам радять приходити в інший день

2884 0
Львів'яни скаржаться на те, що квитки на потяги по Україні доводиться купуватити "з-під прилавка", доплативши додатково 50 грн. Інакше, кажуть у касі, їх уже немає.

Ті, хто часто їздять у відрядження, знають, у кого можна купити квитки, "коли їх вже нема", пише Gazeta.ua. Є такі люди і у касах на вокзалі, і у центральних касах на вул. Гнатюка.

На Львівській залізниці погоджуються, що із такими скаргами до них часто телефонують. Проте, як таке може відбуватися, пояснити не можуть.

Усі скаржаться, а написати заяву ніхто не хоче. Ми можемо реагувати лише на письмові звернення. Коли буде вказано конкретний випадок і прізвища, будемо вести розслідування. Дайте нам можливість покарати недобросовісних, - пояснює речник "Львівської залізниці" Лілія Криницька.

За сучасної системи продажу квитків, приховати квитки жоден касир не може, тим більше, що вони іменні. І бронювати на своє прізвище теж не можуть, адже працівникам залізниці квитки бронюються спеціальним чином через Київ, - розповідає речниця. Касир відкриває систему і бачить наявність квитків так само, як ви можете бачите її в он-лайн-режимі.

Якщо квитків немає, вони можуть з'явитися в інший день. Адже додаються потяги, знімається бронь.

Також є можливість купити квитки не на головному вокзалі у Львові, а наприклад з Тернополя. Адже квитки розподіляються по всіх станціях, люди ж там теж хочуть їхати. Також за наявністю квитків можна слідкувати  онлайн на сайті, або на табло, що знаходиться у касовому залі з лівої сторони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!