Якщо знищать людей в Маріуполі чи проведуть «референдум» Україна покине переговори з рф, – Зеленський

2592 0
23 квітня один з найскладніших днів в обороні Маріуполя.
Фото: MRPL.CITY

Фото: MRPL.CITY

Україна вийде з переговорів з Росією, якщо окупанти знищать українців в Маріуполі, чи проведуть псевдореферендум на тимчасово окупованих територіях. Про це під час пресконференції з українськими та іноземними медіа у київському метро, 23 квітня, зазначив Президент України Володимир Зеленський.

Читайте також: Російські військові втікають з полігонів, щоб не брати участі у війні з Україною, – Генштаб

«Якщо будуть знищені наші люди у Маріуполі, якщо буде проголошено псевдореферендуми в нових псевдорееспубліках, Україна вийде з будь-яких перемовних процесів», – сказав президент.

За словами Володимира Зеленського, 23 квітня один з найскладніших днів в обороні Маріуполя. Ворог стріляє з моря, суші, танків, артилерії, літаків.

Нагадаємо, що російські окупанти скинули надпотужну бомбу на Маріупольский драматичний театр, що став сховищем для близько тисячі біженців, які втратили власні домівки. Бійці «Азову» зауважують, що агресор не міг не знати про те, що будівля драмтеатру стала прихистком для сотень мешканців, які залишись без даху над головою та засобів для існування.

Приватна американська компанія Maxar Technologies оприлюднила супутникові знімки, на яких видно, що на землі біля Драматичного театру в Маріуполі, на який 16 березня військові Росії скинули бомбу, були великі написи російською мовою «дети». 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!