На правах реклами

Яку партію визнали найпродуктивнішою за 100 днів роботи Львівської міської ради? Дослідження

2161 0
Громадський рух ЧЕСНО та ЛГО “Комітет виборців України” до 100 днів роботи Львівської міської ради організували публічний захід, де про свої перші місяці роботи прозвітували представники 6-ти фракцій. Найвищі оцінки за більшістю показників отримала Українська Галицька Партія.
Фото: galinfo.com.ua, www.gromada.lviv.ua, 2012.chesno.org

Фото: galinfo.com.ua, www.gromada.lviv.ua, 2012.chesno.org

Громадський рух ЧЕСНО та ЛГО “Комітет виборців України” провели експертне опитування стосовно основних тенденцій роботи оновленої ради. Опитування проводили  у формі індивідуального анкетування, в якому взяв участь 21 експерт.

Фракціям виставляли оцінки за виконання обіцянок, публічність, комунікацію з виборцями та послідовність дій.  Найвищі оцінки за більшістю показників отримала Українська  Галицька Партія.

У рейтингу виконання обіцянок Галицька Партія посіла перше місце. Також вона визнана найбільш публічною з індексом відкритості майже 70%.

Зображення: chesno.org

Партія має найменшу фракцію, лише 4 депутати, проте обігнала у рейтингу всі великі і розкручені політичні сили.

«Для нас було приємною несподіванкою, що нас так позитивно оцінили експерти. Насправді, ми дуже активно працювали весь цей час – всі наші 4 депутати. Незважаючи на те, що у нас найменша фракція по комісіях, ми намагалися хоча би виконати план-мінімум, який стояв у цьому кварталі. Це бюджетні питання і це питання затвердження важливих нормативно-правових документів, зокрема регламенту, почали розробляти новий статут. Також в нас було дуже багато депутатських запитів та звернень в цьому кварталі», - розповіла депутатка  ЛМР від Української Галицької Партії Юлія Гвоздович.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!