Щоденник помилок. Тиждень другий

1647 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було дві.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У вівторок, 2 жовтня, Tvoemisto.tv опублікувало новину про те, що у Львові померла трирічна дитина з діагнозом кір. У коментарі головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко повідомила низці ЗМІ, у тому числі Tvoemisto.tv, що це був хлопчик. Пізніше кілька телеканалів побували в лікарні, де перебувала дитина, та дізналися, що хворою була дівчинка. Просимо вибачення у родини дитини за цю помилку.

Читайте також: Як до Львова не приїхав Гройсман

Крім того, у новині «Питання дня. Коли львівські школярі підуть на осінні канікули» начальниця управління освіти Зоряна Довганик випадково на півгодини «стала» начальницею управління охорони здоров’я.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!