Яких змін чекати львів'янам у 2022 році та день народження Бандери. Головне за добу

2013 0
Коротко розповідаємо про важливі події доби, що минула.
Фото: list.in.ua

Фото: list.in.ua

У 2022 році українців, в тому числі й львів’ян чекає чимало змін, що стосуються тарифів на компослуги, зарплат, пенсій тощо. Деякі з нововведень почали діяти вже з 1 січня. Tvoemisto.tv підготувало підбірку головних змін у новому році.

Читайте також: «Будують, творять і захищають». Зеленський привітав українців з Новим роком

Зокрема, з 1 січня для деяких видів малого бізнесу ввели обов’язкове застосування касових апаратів. Однак серед платників єдиного податку є низка винятків.

Для частини педагогічних працівників підвищили зарплату (оклади та доплати) на 10-20%.

В Україні почав діяти закон про національний спротив, відповідно до якого провідними в організації територіальної оборони є Сили тероборони ЗСУ. Вчора президент Володимир Зеленський призначив командувачем Сил бойового генерала Юрія Галушкіна.

Читайте також: Від сьогодні зі Львова до Брюхович курсуватиме святковий ретро-потяг

В Україні зросла вартість оформлення ID-картки та закордонного паспорта. Це пов’зано із підвищенням вартості матеріалів та сировини окремих бланків для біометричних документів.

У Львові відзначили день народження голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери. Цьогоріч минула 113-а річниця. Біля пам’ятника історичній постаті відбулася спільна молитва за Україну та громадське віче.

І приємна новина для початку нового року. У Львові першим у новорічну ніч народився хлопчик.

Гарного вам дня!



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!