Яким буде iPhone 6S. Фото

5102 0
Восени 2015-го року, Apple готується випустити оновлений iPhone 6S, що ззовні зберігає свої попередні форми, але має чималу колекцію внутрішніх змін.
фото: www.youmtu.com, 9to5mac.com

фото: www.youmtu.com, 9to5mac.com

У травні повідомлялося, що нова лінія смартфонів дебютуватиме цієї осені із сенсорним екраном «Force Touch», що визначатиме силу натискання на дисплей. У мережі з’явилися перші світлини нового iPhone S, де можна роздивитися зовнішній металевий корпус смартфону.

Читайте також: Як налаштувати батьківський контроль на iPhone та iPad

Як і очікувалося, наступне покоління iPhone матиме дизайн ідентичний iPhone 6. Зображення не надають помітних зовнішніх змін. Навіть кольорова гамма лишається такою ж. Також немає і різниці у товщині і довжині апарату. Або ж вона настільки незначна, що її важко помітити. 

Незважаючи на ідентичну зовнішність, експерти фіксують безліч змін всередині гаджету, особливо у точках кріплення нової материнської плати та компонентів телефону. 

Чутки про те, що iPhone6 S отримає камеру із подвійною системою лінз спростовують лише три отвори на задній частині кришки, призначені для камери, мікрофону та LED-спалаху.

Читайте також: У мобільних картах для iPhone та iPad з'явився громадський транспорт Львова

Apple нещодавно подала патентну заявку на метод, який покликаний приховати антенні лінії на задній частині смартфону. Якщо ще щось не зміниться у наявному новому корпусі, ті лінії збережуть своє існування на корпусі оновленого iPhone 6.

Нижня конструкція задньої панелі iPhone6 S  – така ж як і попередня модель. Та сама кількість отворів для динаміків, ідентичне розташування отворів для навушників, мікрофон та спалах. Це має стати гарною новиною для виробників аксесуарів, яким не доведеться турбуватися про реорганізацію своїх продуктів, призначених для iPhone 6.

Джерело: Українська правда. Життя


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!