Яким є максимально допустимий борг за комуналку?

3469 1
Перевищення суми заборгованості за комунальні послуги на суму понад 10 мінімальних заробітних плат (14 500 грн) надає право будь-якому комунальному підприємству здійснити позов до суду із вилученням та подальшою реалізацією майна боржника.
фото: thekievtimes.ua

фото: thekievtimes.ua

Про це заявила генеральний директор комунального концерну «Центр комунального сервісу» Катерина Саркісова, - повідомляє Укрінформ.

«Сума заборгованості за комунальні послуги, що перевищує 14500 грн (10 мінімальних заробітних плат), надає право будь-якому комунальному підприємству чи учаснику ЖКП здійснити позов шляхом арешту з подальшим вилученням та продажем нерухомого майна», - сказала керівник концерну.

Як зазначила Катерина Саркісова, позов до суду за мінімальних нарахувань по кожній особі приймається в індивідуальному порядку, оскільки існують об’єктивні причини несплати за ЖКП. Наприклад, людина пише заяву про те, що виїхала та тимчасово не проживатиме за місцем реєстрації. 


Читайте також:
14 Червня, 2016 10:15
i а в який суд маю звертатись я щоб мені дали європейську хоча б мінімальну зарплату в 300 доларів замість теперішніх 140? з яких я маю сплатити 87 доларів за комуналку + дитячий садок. Решта витрат моєї сім'ї іде на харчі, добирання до роботи, і не дай Боже хтось захворіє...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!