Яким має бути готель на Дорошенка у Львові. Де подивитись

2491 0
Виконком досі не надав містобудівні умови та обмеження через юридичні питання, а міські чиновники і депутати пропонують провести архітектурний конкурс.
Фото: lman.lviv.ua

Фото: lman.lviv.ua

Львів’ян запрошують обговорити умови архітектурного конкурсу на проєкт готелю на вулиці Дорошенка, 2. Зустріч відбудеться сьогодні, 8 жовтня, у приміщенні Львівського туристичного офісу департамент розвитку ЛМР.

На цьому місці під час Другої світової війни зруйнували дві триповерхові чиншові кам’яниці №2 і 4. Тепер там розташовані МАФи та аварійний житловий будинок. Тепер там збираються будувати готель із громадськими приміщеннями та конференц-залом. Виконком досі не надав містобудівні умови та обмеження через юридичні питання, а міські чиновники і депутати пропонують провести архітектурний конкурс, аби визначити найкращий проєкт готелю.

Його умови й обговорюватимуть сьогодні о 18:30, на вул. Руська, 20. Пряму трансляцію з дискусії можна буде переглянути на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!