На правах реклами

Яким спортом допомагає займатися фітнес-браслет. 11 видів тренувань

2858 0
Перші примірники лише показували кількість спалених калорій у застосунку та будили зранку, але у 2020 році можливості розумних браслетів вражають.

Декоративна прикраса чи надійний помічник у спорті? Йдеться про фітнес-браслети, які останніми роками стають все більше популярними. Перші примірники лише показували кількість спалених калорій у застосунку та будили зранку, але у 2020 році можливості розумних браслетів вражають.

Виявляється, маленький аксесуар здатний замінити 11 тренерів з різних видів спорту. Інформація особливо стане в нагоді тим, хто планує придбати Мі Бенд 5 – https://stylus.ua/xiaomi-mi-band-5-p606006c1514.htm поради про надсучасні можливості фітнес-трекерів від експертів магазину корисних девайсів Stylus.ua. 

Біг вулицею та на доріжці

У кожному виді тренувань трекер відстежує однакові основні параметри, а саме:

  • пульс та його зони;
  • кількість спалених калорій;
  • тривалість тренування.

Та коли атлет біжить, пристрій додатково підраховує відстань, яку він подолав, навіть якщо біг у комфортному залі на тренажері. Але якщо ви полюбляєте ранкові пробіжки парком, на дисплеї додатково буде сформований маршрут. Бо при використанні на вулиці девайс підключається до GPS-модуля смартфона, аби отримати доступ до супутникової навігації.

Ходіння

Браслет можна використовувати не лише у режимі спортивних тренувань. Навіть прогулянка пішки враховується як фізичні вправи. Трекер показує, скільки часу ви йшли, яку відстань подолали та скільки витратили калорій.

І ще один популярний показник – кількість кроків. Чи виконали ви план у 10 тисяч кроків на день – браслет покаже.

Їзда на велосипеді

Параметри тренування дещо схожі на біг вулицею, та окрім того велосипедистам сподобається, що девайс точно показує швидкість «пробігу».

Окремо розумний браслет вираховує кількість калорій, коли ви крутите педалі тренажера. Тут відсутня демонстрація маршруту, адже людина фактично стоїть на місці.

Плавання

Немає значення – брас чи вільний стиль, адже браслет, як ви вже зрозуміли, не боїться води, й розпізнає 6 стилів.

Плавцеві лишається тільки встановити довжину басейну та приступити до тренування, і він покаже кількість басейнів, швидкість та подолану дистанцію.

Інші тренажери

«Mi Band 5 розпізнає роботу ще на 2 тренажерах – еліптичний (орбітрек) та гребний, де будуть підраховані необхідні для тренування показники», – відмітили у Stylus.

Стрибки на скакалці

Доволі інтенсивне та швидке тренування, але браслетові до снаги прорахунок усіх фітнес-показників. Хоча зап’ясток людини, яка стрибає на скакалці, рухається з маленькою амплітудою, частоту та кількість стрибків він вимірює.

Йога

Цей вид фітнесу завжди був доволі популярним. Не дивно, що розробники додають за замовчуванням у фітнес-трекер й режими розпізнавання йоги. Що ж рахувати під час асани «собака мордою донизу»?

 

Показники майже не відрізняється від тих, що фіксуються на тренажерах. Будуть доступні такі дані: час від початку заняття, кількість спалених калорій, пульс та зона серцевого ритму.

Вільне тренування

Такі налаштування у трекері знадобляться тим, хто обрав інший вид спорту, якого немає у переліку вище. Це означає, що девайс вираховує показники за іншими, відмінним від попередніх, критеріями та показує на дисплеї лише основні функції.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!