На правах реклами

Якими альтернативними видами транспорту можна скористатися на період дефіциту пального

4520 0
Ураховуючи ситуацію з вартістю та дефіцитом пального, українцям пропонують розглянути альтернативні види транспорту, до яких належать велосипеди й електричні самокати.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Власний автомобіль – це зручність та комфорт, але, коли на початку травня українці на АЗС зіштовхнулися зі зростанням цін на дизель, бензин та газ, обмеженою кількість пального та годинними чергами, щоб хоча б частково наповнити бак, така думка стала дещо сумнівною. Ця ситуація ускладнила пересування людей як на власних автівках, так і в громадському транспорті, а також унеможливила певні поїздки та вчасне виконання робочих обов’язків.

Як запевняли у Верховній Раді, через кілька днів ситуація з відсутністю пального на АЗС мала би вирішитися, але споживачам не слід сподіватись на зниження цін. Тому, враховуючи ситуацію, українцям пропонують розглянути альтернативні види транспорту, до яких належать велосипеди й електричні самокати.

Їх можна без перешкод придбати в магазинах «Алло» у Львові, а використання не лише дозволить заощадити час та гроші, а й буде корисним для власного здоров’я та безпечним для навколишнього середовища.

Оренда «зеленого» транспорту

Якщо ви не маєте наміру повністю переходити на використання альтернативного засобу пересування, його можна орендувати на певний час, щоб дістатись в гості, на роботу, в магазин тощо. Навіть в умовах війни сервісні компанії в багатьох містах України надають послугу прокату, ціни на яку після 24 лютого не зростали.

Що краще вибрати – велосипед чи електросамокат

Перший варіант більш вигідний через вартість оренди та відсутність обмеження в радіусі дії. Його не потрібно заправляти чи заряджати – достатньо сісти, відштовхнутись і почати крутити педалі. Але багато людей надає перевагу саме електричному самокату. І от чому:

  • діставшись до роботи, його власнику не потрібно переодягати футболку;
  • транспортний засіб не займе багато місця поряд з робочим столом.

Тому, як тільки навесні погода стає теплішою, можна спостерігати тренд на заміну автомобільного транспорту електросамокатом. У різних моделей виробу повного заряду батареї вистачає від 10 до 40 км. Кожен може вибрати варіант залежно від відстані, яку планує здолати. Ці параметри прописані в онлайн-магазині, а в офлайні деталі розкажуть на консультації.

Чому варто придбати електросамокат вже сьогодні

Такий вид транспорту не шкодить довкіллю, а його власник отримує певні можливості та переваги:

  • дістатись до пункту призначення, обминувши всі затори на дорогах;
  • щодня дихати свіжим повітрям, отримувати заряд бадьорості та позитивних емоцій;
  • зекономити на вартості проїзду в громадському транспорті чи на власному автомобілі.

 

Ціни на електросамокати у Львові залежать від технічних характеристик засобу, тому кожен може зробити вибір за потребами та вподобаннями. Одним користувачам достатньо простої бюджетної моделі, тоді як для більш вибагливої групи покупців виробники передбачили динамік, підсвічування, сидіння, багажник. В умовах воєнного стану продавці не тільки не підвищують ціни на свою продукцію, а й пропонують придбати певні моделі зі знижками.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!