Якими будуть нові тролейбуси для Львові. Відео

3238 0
Концерн «Електрон» збирає тролейбуси для Львова.
Фото: Концерн "Електрон"

Фото: Концерн "Електрон"

У лютому ЛКП «Львівелектротранс» підписало угоду з СП «Електронтранс» про виготовлення та постачання 50 нових низькопідлогових тролейбусів. Перші з них мали надійти за півроку після проплати авансу, решта – впродовж 44 тижнів.

У нових тролейбусах, на відміну від тих, що уже курсують вулицями Львова, мають бути кондиціонери, покращена система відстежування тролейбуса, зменшення шуму, вбудовані зарядки для телефону та Wi-Fi.

Окрім цього, за словами інженера «Електрону», нові тролейбуси матимуть інше світло фар. Воно буде світлодіодним, що  значно зекономлює витрати на електроенергію. Також кожен тролейбус, який виходить з конвеєра, проходить кінцеві випробування. Якщо виявляють якісь зауваження, то їх одразу усувають.

Нагадаємо, що тендер на тролейбуси провели у листопаді торік. Ідеться про 17 мільйонів євро від ЄБРР, з яких 15 млн – кредит, і 2 млн – грант. Крім закупівлі нових тролейбусів, за ці кошти мають реконструювати тролейбусні мережі та відремонтувати трамвайне депо на Промисловій і тролейбусе депо на Трускавецькій.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!