Який паркінг в центрі Львова приносить найбільше грошей

2760 0
Щомісяця до бюджету міста надходить майже 140 тисяч грн від збору за паркування на 13 паркінгах.
фото: . zaxid.net

фото: . zaxid.net

Найбільше коштів збирає паркінг на Валовій, де з 78 місць отримують майже 60 тисяч грн на місяць.

Паркувальний майданчик на проспекті Шевченка  має на два місця більше, ніж на Валовій, однак звідти в бюджет щомісяця надходить трохи більше 22 тисяч грн.

Третім за рівнем зборів є паркінг на вулиці Чайковського – 37 паркомісць приносять в скарбницю міста 10 тисяч грн.

Читайте також: Нащо Львову неприбуткові паркінги?

Водночас майданчик на вулиці Словацького заробляє для міста 8346 грн з 30 паркомісць. А от паркінгом на площі Міцкевича дивна ситуація. 26 місць дають до бюджету 1612 грн. Майже по сусідству, на вулиці Костюшка є майданчик на 22 місця, який перераховує в бюджет понад 6 тисяч грн.

Частково з цього місця та з початку серпня ЛКП «Львівавтодор» вводить в роботу 9 нових парковок та закриту зону паркування «Вернісаж». Загальна кількість паркомісць – 341. Від них міський бюджет щомісяця планує отримати 107 772 грн.

16 травня 2017 року ЛКП «Львівавтодор» визнано переможцем конкурсу з визначення оператора для обслуговування майданчиків для платного паркування на 13 земельних ділянках, де розмістять 341 паркувальне місце.

Ціна паркування у І-ій зоні становить 6 грн за годину, у ІІ-ій зоні – 2 грн за годину.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!