До Великодня у Львові планують завершити ямковий ремонт. Перелік вулиць

2328 1
Вибоїни замощують асфальтом, щоб убезпечити учасників дорожнього руху. Планують, що роботи за сприятливих погодних умов триватимуть до Великодня.
фото: Петро Ткачишин

фото: Петро Ткачишин

Комунальні служби зазначають, що це тимчасове вирішення проблеми, допоки не буде відповідного фінансування для здійснення капітального ремонту дорожнього покриття, – інформують у прес-службі Львівської міської ради. 

Як повідомили у Галицькій районній адміністрації, на вулицях Словацького і Дорошенка тривають ямкові роботи. У Залізничному районі зробили вул. Городоцьку, Широку, Білогорську та перехрестя вул. Широка – вул. Сяйво. Планують зробити вулиці Курмановича, Петлюри, Яворницького.

Як повідомили у Сихівській районній адміністрації, аварійні вибоїни зремонтували на вулиці Пасічній, Луганській, Зеленій, Угорській та на Хуторівці. Планують зробити на вул. Драгана.

Читайте також: Сніг зійшов – асфальт зійшов. Які дороги «лататимуть» у Львові. Перелік

У Франківському районі роблять вулиці Наукову та Володимира Великого, планують продовжити ці роботи і на вулиці Антоновича.  У Шевченківській адміністрації повідомили, що ямковим ремонтом зробили дорогу на Брюховичі, вулиці Мазепи, Грінченка, Орлика. Планують зробити вул. Тунельну, Шевченка, Брюховицьку, Мазепи, Грінченка, Золоту, Хімічну, Миколайчука, Томашівську, Лінкольна, Лемківську. 

Додамо, після зимового періоду частину львівських доріг потрібно «підлатати» та відновити на них дорожню розмітку. У кожній районній адміністрації Львова журналістам Tvoemisto.tv надали перелік вулиць, на яких комунальники планують ліквідовувати ямковість цієї весни. 

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
15 Березня, 2017 13:31
Майя Молодец мэр Львова! Настоящий хозяйственный мэр! В Киеве дороги ужасные и никто не ремонтирует их. Господину Кличко- мэру Киева не до дорог и ям на них... Сравниваю дороги и их качество с европейскими и думаю, куда столице Украины Киеву до европейских стандартов, хотя бы дорог...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!