Ями на вулицях Львова та чемпіонат світу з футболу серед учнів. Головне за добу

1190 0
Коротко про те, що ви могли пропустити.
Фото: Анни Чистякової

Фото: Анни Чистякової

За минулу добу на Олімпійських іграх спортсмени взяли участь у змаганнях із 6 дисциплін. Зокрема, змагатись за медалі почали українські санкарі, які є представниками Львівщини. Як пройшов другий день Олімпіади, читайте у блозі.

Читайте також: Сніг зійшов разом з асфальтом. Львів’яни все частіше скаржаться на ями на дорогах

У Львові у водіїв, які мають заборгованості зі сплати штрафів, аліментів, комунальних та інших платежів, вилучатимуть автомобілі. Рейди проводитиме патрульна поліцїя та державна виконавча служба.

Бомбосховище, що в центрі Львова, у сквері навпроти Львівської обласної ради побудували ще за часів Другої світової війни. Воно тягнеться від вулиці Руської аж до спини пам'ятника В’ячеславу Чорноволу.

У рейтингу найкращих університетів, за версією Ranking Web of Universities, Національний університет «Львівська політехніка» посів 9 місце. Львівський національний університет імені Івана Франка опинився на 12 місці. У сотню увійшли також Львівський національний медичний університет (61 місце) та Український Католицький Університет (96 місце).

Читайте також: Ретро-музей залізниці. Де у Львові можна побачити старовинні вагони різних часів

Улітку наступного 2023 року у Львові пройде чемпіонат світу з футболу серед учнів, а на Івано-Франківщині проведуть Всесвітню Гімназіаду із зимових видів спорту. Це вперше у своїй історії, коли Україна стане господаркою двох грандіозних подій.

В Україні запрацював Call-центр Командування Сил територіальної оборони Збройних сил України. За номером 080 050 70 28 можна дізнатися про те, як потрапити на військову службу. Усі дзвінки безкоштовні.

Львів’яни все частіше скаржаться на ями на вулицях, які утворилися після зими. Це стосується як магістральних, так і маленьких вулиць в усіх районах Львова.

Позитивний тест на Сovid-19 не є підставою для проведення комп’ютерної томографії. Таку діагностику можна проводити лише після скерування лікаря і після рентгену грудної клітки.

Читайте також: «Схід і Захід разом!». У Харкові тисячі людей взяли участь у Марші єдності

У Львівському обласному клінічному перинатальному центрі успішно виходили передчасно народженого хлопчика із пневмонією. Ярема народився на 33 тижні шляхом кесаревого розтину з вагою 1350 г. У нього була вроджена певмонія, респіраторний дистрес-синдром та затримка внутрішньоутробного розвитку.

Новим очільником Львівського Військово-медичного клінічного центру Західного регіону став полковник медичної служби Володимир Книгиницький. Він змінив на посаді полковника медичної служби Юрія Подоляна – заслуженого лікаря України, учасника АТО/ООС нагородженого орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. До цього Володимир Книгиницький був заступником начальника ВМКЦ Західного регіону.

Гарного дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!