Політична реклама

Ями на львівських трасах лататимуть до травня

1004 0
Відповідальне за стан доріг України відомство (Укравтодор) планує завершити в цілому ямковий ремонт доріг країни приблизно до 1 травня нинішнього року, заявив перший заступник голови Укравтодору Микола Мездрін.

За його словами, станом на 18 лютого ямами було пошкоджено 36,9 тис. км доріг загального користування. На даний момент ремонтні роботи були проведені на 4,7 тис. км доріг - таким чином, Укравтодор полагодив 160 тис. кв. м дорожнього покриття.

Чиновник повідомив, що у першу чергу роботи проводяться на дорогах Київ-Одеса, Київ-Чернігів, Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам'янка, Житомир-Вінниця, Київ-Знам'янка, Дніпропетровськ-Решетилівка, Дніпропетровськ-Миколаїв, Кіровоград-Миколаїв, Знам'янка-Луганськ -Ізварине та інших дорогах всеукраїнського значення.

"На даний час в умовах міжсезоння проводяться роботи із застосуванням холодних асфальтобетонних сумішей згідно з технологіями, розробленими для застосування в зимових умовах. Для ліквідації ям повністю укомплектовані необхідним обладнанням понад 300 спеціалізованих бригад", - відзвітував Мездрін, повідомляє Корреспондент.

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!