Ями на вулицях Львова ремонтуватимуть чеською машиною SILKOT Blue

2519 0
Машину передали для експлуатації Шляхово-ремонтному підприємству Личаківського району.
Фото: inlviv.in.ua

Фото: inlviv.in.ua

Львів придбав у лізинг спеціальну машину чеського виробництва SILKOT Blue для зимого ремонту ям на вулицях. Відповідні нормативи для використання машини затвердили під час засідання виконавчого комітету сьогодні, 25 січня.

Читайте також: Які вулиці Львова ремонтуватимуть у 2019 році. Інтерактивна мапа

«Ми придбали у чеської фірми машину для ремонту доріг, вона має новітню технологію розігріву і після її роботи на дорогах немає так званих «швів». Зауважу, таких аналогів в Україні немає», — сказав під час засідання виконавчого комітету заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

До цього машина кілька днів працювала у тестовому режимі, після чого її будуть використоувати щодня, залежно від погоди. Попередньо ЛКП «Львівавтодор» замовив дослідження, які регламентують розцінки на роботу цієї машини.

Нею планють не лише латати ями, а запобігати їх утворенню та вирівнювати зсуви асфальту. Машину SILKOT Blue передали для експлуатації Шляхово-ремонтному підприємству Личаківського району.

Читайте також: Львів придбає 25 одиниць техніки для прибирання та чотири евакуатори

Нагадаємо 2019 рік департамент житлового господарства та інфраструктури отримав 150 млн гривень на капітальний ремонт вулиць. Ще 120 отримають районі адміністрації.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!