Політична реклама

"Яндекс" презентував власний браузер

1505 0
Компанія "Яндекс" на технологічній конференції YaC, яка відкрилася в Москві 1 жовтня, представила власний браузер. "Яндекс.Браузер" отримав "наймінімалістичний інтерфейс на ринку".

У верхній частині веб-оглядача знаходяться пошуковий рядок (при введенні запиту він стає жовтим), панель вкладок, кнопка "Яндекс" і кнопка "Назад".

 У браузері задіяні движок WebKit, який використовують Chrome та Safari, оболонка Chromium і технологія Turbo - зменшують трафік, дозволяючи користувачеві економити на витратах на інтернет. Технологію розробила компанія Opera.

Завантажувані користувачем файли перевіряються на шкідливість системою, створеною в "Лабораторії Касперського". В браузер також вбудовані переглядач PDF і програвач Adobe Flash Player.

Браузер інтегрований з сервісами "Яндекса": поштою, перекладачем, хмарним сховищем і пошуком. Однак, при бажанні користувач може шукати в Google та інших пошукових системах. Перша версія браузера доступна для завантажень тут.

Нагадаємо, що нещодавно «Яндекс» відкрив магазин додатків для Android.

Джерело: ТСН


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!