Яндекс розробив мобільну програму для львів’ян

2672 0
Яндекс запустив мобільну програму для пошуку та вибору організацій у Львові — «Яндекс.Місто». За її допомогою користувачі можуть знайти будь-яке потрібне місце, хай то ресторан, кінотеатр, готель або аптека.

«Яндекс.Місто» вміє шукати організації за популярністю, розташуванням та іншими параметрами. Для кожної з них вони свої. Це дозволяє знайти, наприклад, найближчі салони краси із солярієм або п'ятизіркові готелі. Відшукати заклад можна як на карті, так і в каталозі із понад 600 категоріями: від дитсадків до тату-салонів.

  

Спростити вибір зі знайдених організацій допомагають рейтинг, фотографії та відгуки користувачів. При цьому Яндекс.Місто враховує не лише оцінки, залишені у програмі, але й зводить дані з партнерських сайтів, на яких люди діляться враженнями. На картці організації доступна докладніша інформація про неї та можливість прокласти маршрут до закладу за допомогою мобільних «Яндекс.Карт» або «Яндекс.Навігатора». Будь-яке місце можна додати до “Вибраного” або зберегти у тематичному списку — наприклад, улюблених ресторанів. А не забути, у якому кафе були незрівнянні десерти, допоможуть особисті нотатки.

  

Пошук у «Яндекс.Місті» забезпечує постійно оновлювана база організацій: на сьогодні програма знає про понад 16,5 тисяч закладів та установ Львова. Завдяки автоматичному збору даних із різних джерел. «Яндекс.Місто» доступне для смартфонів на базі iOS та Android.

Мобільна програма працює не лише у Львові, воно допоможе знайти потрібне і в інших великих містах України: Києві, Харкові, Дніпропетровську та Одесі. Нині програмі відомі дані про 450 тисяч організацій по всій країні.

Встановити програму на телефон можна за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!