Політична реклама

Яндекс розробив новий браузер з можливістю синхронізації

1284 1
Яндекс випустив нову версію браузера, головна особливість якої - поява синхронізації. Тепер власні налаштування та закладки можна швидко перенести в Яндекс.Браузер, встановлений на будь-якому іншому комп'ютері.

Браузер синхронізує практично всі дані користувача: налаштування, закладки, паролі та розширення, а також історію пошукових запитів, - повідомляє прес-служба Яндекс.

Власник браузера може синхронізувати все або лише частину інформації ― скажімо, свої закладки. Тоді вони будуть доступні йому, наприклад, і вдома, і на роботі. Ці дані нікуди не зникнуть, навіть якщо зламається комп'ютер, а на новому їх не потрібно буде налаштовувати знову.

У новій версії програми є й інші зміни, завдяки яким робота в мережі стає зручнішою та безпечнішою. Так, браузер почав попереджати про сайти, які можуть бути пов'язані з смс-шахрайством.

Крім того, в програмі розширено можливості адресного рядка: користувачі можуть безпосередньо в ньому редагувати свій запит, не набираючи його ще раз

Завантажити новий Яндекс.Браузер українською та російською мовами можна на browser.yandex.ua.


Читайте також:
14 Травня, 2013 16:10
нє додайте ше шо "яндекс" до розробки браузера як такої майже не має, і використовує доробок Chromium. вєчьно примазаюцця, понімаєш, а потім "новий браузер" з купою реклами. всьо ото "нове" вже давно є в Chrome
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!